Transformationshealing

-på distans och i grupp

Detta är för dig som vill förändra på djupet, som vill släppa det som hindrar dig ifrån att leva i ljuset.

Vi behöver möta det som hindrar oss, om vi vill att det ska försvinna. Vi behöver plocka upp det till ytan och titta på det, acceptera det och omfamna det, för att sedan kunna släppa taget om det, i kärlek och förlåtelse.

Transformationshealingen förändrar dig på cellnivå och frigör blockeringar som bromsar ditt medvetande. Detta hjälper dig att leva som den du i sanning är. 

Jag transformerar gruppen och jag transformerar dig personligen i gruppen.
Vi börjar och slutar med gemensam transformation, gruppens energi är avgörande och det finns alltid en mening med att just ni är med precis nu. Däremellan går jag in och jobbar med er en och en.
Denna healingen brukar vara mellan 60 och 90 minuter beroende på antal personer som deltar.
Du kommer att få en text av mig efteråt där jag beskriver vad jag upplevt och vad som transformerades.

Hur gör jag under healingen:
Lägg dig ner och slappna av några minuter innan vi börjar. Sätt gärna på lugn musik. Var öppen och ta emot det som kommer. Acceptera känslorna, stanna i dem. Andas in kärlek och förlåt det som varit. Kommer det tårar, så låt dem falla. Tillåt dig att helas. Ligg kvar så länge du känner att det behövs.

Nästa tillfälle:
Tisdagen den 17 november kl 21.00

277 kronor ( transformation, healing och personlig återkoppling via mail)
Du betalar direkt vid bokning via swish 1236872816 eller bankgiro 250-2326. Du erhåller kvitto per mail när jag ser din betalning.

Ljus och kärlek
Åse
⭐️ ⭐️ ⭐️
 

Vi är nu inne i ett nytt galaktiskt år med en mycket stark transformerande kraft. Vi står inför utmaningar utan dess like, som också innebär underbara möjligheter för att nå fullkomlighet.


 

Tusen tack Åse!! Magiskt. Känns mycket lättare och annorlunda i kropp och själ.
Tack för den personliga tolkningen och healingen du gjorde. Det är så jag har känt.
Känns som en mycket stor lättnad att det är borta.
Anette, augusti 2020


Tack så mycket till dig och änglarna för healingstunden igår. Åååå vilken fin och häftig upplevelse. Kände mig glad och upprymd efteråt. Så skönt att bli av med det gamla och bli en ny Lena. Tack för budskapet, stämmer bra, en del är redan gott på väg.
Ljus och kärlek till dig fina Åse 
Lena, maj 2020

Tack! Det var helt magiskt! Saknar ord! Det tar nog ett tag att smälta det här...
Önskar dig allt gott! 
Tina, april 2020

Tack Åse. Kändes som ett lätt tryck mellan brösten en bra stund, så intressant
Uppskattade verkligen att delta i denna stund, så fint och härligt. Tack för att du finns här för oss och supportar mig på min inre resa.
Rebecka, mars 2020 


Jag håller gruppen liten för att kunna ge alla som deltar det de behöver. Det innebär att jag har begränsat antal platser. Jag meddelar här när det är fullbokat, så om inget annat står här så är ni välkomna att boka.Ja, tack! Jag är gärna med på Transformationshealingen tisdagen den 17 november kl 21.00
Dubbelkolla så mailadressen blir rätt, tack.